Despre Compania Ramatis

Compania Ramatis a fost infiintata in anul 1994 si s-a dezvoltat rapid datorita experientei si devotamentului depus, iar pe parcurs a unul din liderii pietei din Romania in ceea ce priveste realizarea de cea mai buna calitate a tamplariei din lemn masiv la comanda.

Printre produsele realizate de noi enumeram: scari interioare lemn, terase din lemn, mobilier de gradina, balustrade din lemn, mese, mobilier amenajari restaurante, foisoare, barbeque si multe altele.

Oferim produse de inalta calitate, cu un design variat, de la stil clasic si rustic pana la ultra-modern. Continuam sa ne extindem activitatea de productie in conformitate cu cerintele clientilor.

Daca esti in cautare de produse de calitate si foarte durabile, compania Ramatis este alegerea ideala deoarece experienta si portofoliul de lucrari isi spun cuvantul.

Din punct de vedere al politicii pe care Ramatis o urmareste, aceasta este caracterizata prin:

  • profesionalism in relatiile de afaceri
  • atingerea si mentinerea unui feedback pozitiv
  • satisfacerea clientilor prin lucrari durabile de calitate exceptionala

Obiectivele principale in domeniul calitatii ale organizatiei noastre sunt:

  • sa livram produse si sa executam lucrari conforme conditiilor specificate, la termenele stabilite, in scopul cresterii satisfactiei clientilor;
  • prevenirea neconformitatilor in toate fazele de realizare a produselor/executie lucrari, ceea ce va conferi incredere clientilor si va aduce beneficii societatii noastre;
  • instruirea si motivarea personalului pentru imbunatatirea continua a calitatii.

Preda Iustin

Preda Iustin

Administrator Ramatis